Ispis
13
Ožujak
2015

Multiray digitalni rendgen

Kao jedna od najvećih prednosti digitalnog rendgena najčešće se spominje smanjenje doze zračenja. Ali postoje još neke prednosti digitalne tehnologije, digitalna rendgenska snimka je puno sadržajnija i praktičnija od klasične analogne snimke. Digitalna snimka se uz pomoć računala može poboljšati, zumirati itd. Također, lakše se pohranjuje, te se jednostavno kopira i ponovno otvara na drugoj lokaciji. Mnoga istraživanja raznih dijagnostičkih zadataka na digitalnim rendgenskim snimkama su došla do zaključka da je dijagnostika kvalitetnija sa digitalnim rendgenskim snimkama. Preporuka je da se dijagnostika obavlja sa digitalnim rendgenskim snimkama.

U Multiray centru koristimo najsuvremeniju tehnologiju za intraoralnu i extraoralnu radiografiju:

INTRAORALNA DIJAGNOSTIKA

DIGORA® Optime New

New DIGORA® Optime implementira najnovije tehnološke inovacije, uz zadržavanje prepoznatljive DIGORA®učinkovitosti.

MINIRAY®

Važan dio svakodnevne prakse, MINRAY® intraoralni rendgen, napredne DC tehnologije i jedinstvenih mogućnosti, svrstava se u zasebnu klasu.   Teleskopska i neograničeno podesiva ruka, pruža slobodu pozicioniranja.

EKSTRAORALNA DIJAGNOSTIKA

CRANEX® D

CRANEX® D, direkt digitalni panoramski i kefalometrijski sustav.

3D DIJAGNOSTIKA

SCANORA® 3D

Dentalni CT sustav sa dodatnim panoramskim senzorom, SCANORA® 3D pruža vrhunsku svestranost kombiniranjem cone beam 3D snimanja, 4 Fields of view - FOV i dodatnim panoramskim senzorom. Pritiskom na dugme, uređaj automatski prebacuje između 3D i panoramskog slikanja, čineći ga brzim i praktičnim.